buubebis

Torsdag

Publicerad 2009-01-29 18:32:21 i Allmänt

Hej. Torsdag är en bra dag för då är det nästan Fredag. Har varit ute och kört ut leveranser på jobbet idag. Hestra,Tranemo,Smålandsstenar där tog jag en lten lunch med Tage sen vidare till Bredaryd. I morgon blir det visst Göteborg igen börjar bli lite ofta nu tycker jag. Får väl ta ett uppehåll från Göteborg och resa ner till Malmö istället framåt. Saknar min Bibbi. Kram Gumman

Gråväder

Publicerad 2009-01-25 15:52:19 i Allmänt

Hej på er. I fredags var jag på mässa nere i Halmstad hela dan vilket resulterade i en liten runda ut till stugan.
Där såg ut som vanligt o va jag längtar dit 2månader kvar sen öppnas den igen. Skönt.
I Lördags var jag och Bosse i Göteborg var ute och shoppade lite vi bodde i Marinas lägenhet. På kvällen var det bussen in till Rondo ocg Jerry Williams det var kanonbra. Så nu är vi hemma igen. Har vallat dammsugan en stund och sen är det mat och bingolotto.

Måndag

Publicerad 2009-01-19 21:49:34 i Allmänt

Måndagar är inga roliga dagar. Har jobbat sen lagat mat. Marina har varit här och tagit sig ett bad och ätit kvällsmat
det var ju dock roligt. I morgon ska jag gå på massage för mina armar hoppas det går bra jag har väldigt ont just nu
kan inte ligga på vänster sidan och sova. Det måste vara några nerver som ligger i kläm hoppas hon kan fixa till det. Ha det vi hörs

Bonuskillen

Publicerad 2009-01-18 20:55:47 i Allmänt

Jaha då är helgen över och man får äntligen gå till jobbet igen??? I Lördags var vi och grattade Björg bättre sent än aldrig. Idag har vi varit hos mitt bonusbarnbarn och lekt lite han har precis börjat gå han är så go. Även hunnit med en runda på smålänningens marknad och handlade lite man inte behövde. Och ingen vinst på bingolotto så man är lika fattig som innan men man hoppas ju alltid.
Ha det

FRISK

Publicerad 2009-01-13 20:46:49 i Allmänt

Hej på er. Nu är jag nästan lika frisk som en nötkärna??? Har jobbat idag så nu gör vi ett nytt försök på arbetsplatsen
hoppas jag stannar lite längre denna gången. Annars har det inte hänt något här inom väggarna precis utom att man lärt sig tv programmen på dagarna. Ska försöka ta tag i mina promenader. Hade bestämt att gå en runda varenda dag men det sket ju sig nästan meddetsamma men vi gör ett nytt försök.
Ha det vi hörs. Kramar

SJUK

Publicerad 2009-01-09 15:19:47 i Allmänt

Hej på här kommer ett kort inlägg. Är sjuk så jävla onödigt har haft hög feber i två dagar nu och en massa hosta
fy va tråkigt. Kram på er alla och hoppas ni är friska

Vår

Publicerad 2009-01-06 19:01:27 i Allmänt

Ja det är inte utan att man börjar längta lite efter våren. Men det snöar just nu så det verkar ju lite avlägset.
Har varit hos Marina sen igår vi var och handlade lite och åt lite mat på en kina resturang det blev 3 små rätter konstigt? I morgon ska man åter till jobbet men det känns rätt bra ändå. Om en vecka kommer bibbi hem ska bli roligt att höra hennes röst igen har saknat henne. Nu ska jag upp till ea med lite köttbullar och lämna några filmer.
Ha det

HUS PÅ LANDET

Publicerad 2009-01-04 12:27:29 i Allmänt

Det är kallt ute men fint. Igår fick vi några snöflingor så det är lite vitt på backen. Vi var i Ullared igår köpte inte något särskilt. Sen var vi hos Pappa och fikade. Ska aldrig mer vara ledig från jobbet så här länge man blir ju snart idiot av att gå runt och göra ingenting tur man börjar på onsdag igen. Såg ett fint litet hus på landet påminde om det i Våthult man skulle kanske kika på det vem vet det kanske är till salu???

Om

Min profilbild

Lena

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela