buubebis

Magneter

Publicerad 2009-02-10 20:49:28 i Allmänt

Har varit hos min massör igår så idag är min arm inte så bra kan jag säga. Men det blir nog bättre. Köpte ett armband hos henne som innehåller magneter hon säger att det är bra mot värk. Har haft det på mej sen igår och är så trött så trött så lite påverkar det nog dock inte min arm än. Väntar på snön som skulle dra in hoppas den kommer så kanske man kan åka till Skeppshult i helgen och gå ner till vindskyddet och grilla korv. MYSIGT.

Popquize

Publicerad 2009-02-08 21:32:24 i Allmänt

Hej. I Fredags var vi på hotellet och åt filébuffe det var helt okey. Efter det var det popquize tävling i musik
det var himla roligt några frågor kunde man ju iallafall tur att Crille var med han är himla duktig.
Dit får vi nog gå fler gånger. Annars har det inte hänt så mycke i morgon är det Måndag igen. Adjö och tack för denna helgen

Allmänt

Publicerad 2009-02-03 19:40:43 i Allmänt

Hej har varit i Göteborg fredag-lördag vilket innemar en måltid på Jensens och efter det var man ju helt förstörd av mätthet. Ska inte ta en meny nästa gång. En liten titt på Ikea hanns också med det är ju alltid trevligt. Söndag var vi i Skeppshult och gjorde lite våfflor. Fam Lorentzon och Tage kom på besök trevligt. I Måndags var jag hos optikern och synen hade ju ändrats radikalt så nya glases blev det ju förstås och 9000:- mindre i plånboken aj aj det sved ordentligt. Får väl bli stugan på min 50årsdag men det är inte fy skam vill jag säga. Ha nu en bra vecka all så hörs vi.
Kramar

Om

Min profilbild

Lena

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela